Säännöt vuokraajalle

MYYNTIPAIKAN VARAUS JA MAKSU 
Myyntipaikka varataan joko ennalta määrätyksi ajaksi (min. 1 vk) tai myyntiajan päättymisen voi jättää avoimeksi, jolloin paikan tyhjentämisestä tulee ilmoittaa viimeistään kolme päivää ennen jakson päättymistä. 
Myyntipaikan vuokran voi maksaa varauksen yhteydessä, myyntijakson alkaessa tai se voidaan vähentää kertyneistä myynneistä. Huomioithan kuitenkin, että tilitystä ei ole mahdollista saada ennen kuin vuokra on kokonaisuudessaan maksettu. 

MYYNTIPAIKAN TÄYTTÖ JA TYHJENNYS 
Myyntipaikan voi täyttää joko edellisenä päivänä puoli tuntia ennen sulkemista tai aloituspäivänä klo 10 eteenpäin. Myytävät tuotteet tulee pääsääntöisesti mahtua omalle myyntipaikalle. Kirpputorin reunoilla olevia yhteisiä myyntipaikkoja saa kuitenkin käyttää hyväkseen rajoitukset huomioiden (näistä infot ko. myyntipaikoilla). Huomioithan mahdolliset provisiot.
Myyntipaikka tulee tyhjentää viimeisenä myyntipäivänä viimeistään puoli tuntia ennen sulkemisaikaa. Mikäli näin ei tapahdu, tyhjennetään myyntipaikka Löytökehän toimesta ja siitä veloitetaan tyhjennysmaksu 7 euroa. Säilytämme näitä tavaroita viikon, jonka jälkeen ne siirtyvät Löytökehän omistukseen. 

HINNOITTELU 
Tuotteet voi hinnoitella joko sähköisesti Kirpparikalle-järjestelmässä tai sitten perinteisillä itsekirjoitetuilla lapuilla. Myös viivakoodilliset laput on mahdollista kirjoittaa käsin. Viivakoodilappuja emme kerää talteen! Hintalappuja kiinnitettäessä kannattaa miettiä, millaiseen tuotteeseen voi liimata suoraan tarran ja mihin ei. Esim. keräilytuotteisiin, kirjoihin ja tuotteisiin, joita ei voi pestä, suosittelemme liimaamaan tarran ensin paperille ja sen jälkeen kiinnittämään esim. teipillä tuotteeseen. Tekstiileissä voit käyttää kiinnityksessä apuna nuppineuloja, hakaneuloja tai tekstiilipistoolia.
 

TUOTTEIDEN ALENTAMINEN 
Mikäli haluat alentaa myyntipaikastasi kaikki tuotteet, ilmoita siitä kassalle niin merkitsemme sen järjestelmään. Yksittäisten tuotteiden hintaa voit alentaa tekemällä tuotteeseen uuden lapun tai pyytämällä kassalta erillisen hinnanmuutoskynän.

JÄLKIMYYNTI 
Myyntijakson päätyttyä on viikon jälkimyyntijakso. Jos tuotteitasi löytyy muista myyntipaikoista myyntijaksosi jälkeen, niistä mahdollisesti kertyneet myynnit kirjautuvat myyntitilillesi. Myynnit tulee käydä tilityttämässä ja myymättä jääneet tuotteet noutamassa viimeistään viikon kuluttua myyntijaksosi päättymisestä. Tämän ajanjakson jälkeen noutamatta jääneet tilitykset ja tavarat siirtyvät Löytökehän omistukseen. 

KAVERILOOSIT
Mikäli varaat loosin yhdessä kaverin kanssa, voidaan molemmille luoda järjestelmään omat tunnukset, jolloin molemmat saavat tarra-laput omilla numeroillaan. Myös tilitykset hoituvat tällöin kullekin henkilökohtaisesti. Kaveriloosi-palvelun käyttö em. tavalla maksaa 2 euroa / loosiviikko! 

VASTUU TAVAROISTA 
Tavarat ovat myyjän vastuulla. Emme vastaa kirpputorilla kadonneista, varastetuista tai vaurioituneista tavaroista. Löytökehä ei myöskään ole korvausvelvollinen mahdollisen tulipalon tai vesivahingon sattuessa. Kirpputorilla on käytössä tallentava valvontajärjestelmä. Arvokkaammat tavarat voit tuoda vitriiniin kassan viereen (10 % provisio) ja cd/dvd-levyt, ohjaimet ym. voit tuoda kassalle säilytykseen.

Kirppis Löytökehällä on oikeus purkaa sopimus kesken myyntijakson maksamattomien vuokrien tai sääntörikkomusten vuoksi!

Pidätämme kaikki oikeudet ottaa myyntipöydistä ja niiden tuotteista kuvia ja julkaista niitä sosiaalisessa mediassa. Pidätämme kaikki oikeudet muuttaa omia hintoja sekä kirpputorin sääntöjä!